PiotrKostek podrzuć linka do tego radia co kupiłeś. Ja coś też myślę w tym temacie i zbieram info
Zaloguj się do forum, aby móc korzystać ze wszystkich jego funkcji!
Dzienniczek Kostka - co i jak wyjdzie nr 1 - Wyciekł płyn chłodniczy i się zagotował
|
Ocena wątku:
Tryby wyświetlania wątku
|
|
Rumcajs - wiem, widziałem, ale po co czekać na chińczyka, poza tym traktuję to jak zabawę i naukę
koszty zerowe - wydruk z absu ile tego poszło ? parę gramów. Radio mekede 8 android 14 for smart 451, ale widzę, że link zniknął na ali, ale dla 451 są i wyglądaja tak samo. zrobię zdjęcie po widnemu. Pasuje prawie idealnie - jedna śruba lekko musiała się naddać, ale po założeniu atrapy - wszystko idealnie. Wyprowadziłem złącze usb do schowka i antenę gps (17.12.2025, 17:46)maciekpkow napisał(a): PiotrKostek podrzuć linka do tego radia co kupiłeś. Ja coś też myślę w tym temacie i zbieram info Tu masz do wyboru, tylko dla ciebie musi być do przedlifta 2005-2009, różne wersje pamięci 295,01zł | MEKEDEiNAVIFLY Samochodowe inteligentne odtwarzacze multimedialne do Mercedes Benz Smart Fortwo 451 2005-2015 Carplay Autoradio Stereo https://a.aliexpress.com/_EuS0K1I
Dawno mnie nie było, bo generalnie jeżdżę. Auto reprezentacyjne - głównie na siłkę podjeżdżam, więc stoi wśród karkowych bmek i merców
![]() Teraz na wiosnę chciałbym w końcu zająć się tą kierownicą - wymienić krzyżak na początek, a jak nie pomoże, to maglownicę. Ma ktoś z kolegów rozpiskę/instrukcję jak się do krzyżaka dostać ? Trzeba kierownicę ściągać ? jest jakiś manual ? A i raz zobaczyłem trzy kreski śmierci. Ale to chyba przeze mnie, bo jakoś tak się spieszyłem, przekręcałem kluczyk zmieniając na luz, wyłączyłem stacyjkę - nie wiem jak. I myślę no dupa - trzy krechy i koniec. Ale po którymś przekręceniu stacyjki wszedł luz, palił się żółty trójkąt podczas jazdy, ale jechał. po którymś odpaleniu trójkąt zgasł. czyli chyba można jeździć.
Krzyżak mam. Będę coś tam sobie powoli działał. Ciekawi mnie tylko czy sa jakieś pułapki
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Płyn chłodniczy 451 | Qubek | 0 | 1.990 |
14.04.2019, 10:43 Ostatni post: Qubek |
|
| Od czego kostka | Saimon | 8 | 3.744 |
07.02.2018, 22:22 Ostatni post: metody |
|
| [451] spryskiwacz tylnej szyby - płyn cieknie przy drzwiach kierowcy | kipro1 | 3 | 4.025 |
29.12.2015, 18:03 Ostatni post: Gapa. |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt
Odpowiedz
koszty zerowe - wydruk z absu ile tego poszło ? parę gramów.