Zaloguj się do forum, aby móc korzystać ze wszystkich jego funkcji!

[451] ISOFIX do 451

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryby wyświetlania wątku
[451] ISOFIX do 451
 RobsonWawa 
Isofix do 451
Jak by ktoś potrzebował to tu podaję numery i cenę mocowania isofix
do smart 451
Cena kpl. 312 zł.

Cabrio 451 Ultimate RS                                                                                     LINK do poprzedniego wcielenia>>> http://smartklub.pl/t-robsonwawa-smart-e...pasa--4476
 Odpowiedz
 Barti80 
Jak ktoś wie dajcie znać gdzie można zestaw isofix
 Odpowiedz
 obwd-crash 
Zapewne jak w fakturze, czyli znając RobsonWawa było to w SC Łomianki Wink
Smart Fortwo 450 cdi 2000 rok, było 41KM jest 59KM
[Obrazek: icon1.png]
Mam go od 10-2011 i przebiegu 150 000 km, obecny przebieg ponad 440 000 km !!!!  Evil or very mad 
 Odpowiedz
 maciekpkow 
Dzwoniłem do aso...niedostępne...ktoś, coś?
Może komuś niepotrzebne?
 Odpowiedz
 obwd-crash 
Chyba RobsonWawa miał u siebie w aucie, a dziecko duże, to może już mu niepotrzebny ?
Smart Fortwo 450 cdi 2000 rok, było 41KM jest 59KM
[Obrazek: icon1.png]
Mam go od 10-2011 i przebiegu 150 000 km, obecny przebieg ponad 440 000 km !!!!  Evil or very mad 
 Odpowiedz
 Rumcajs 
(20.02.2025, 16:01)maciekpkow napisał(a): Dzwoniłem do aso...niedostępne...ktoś, coś?
Może komuś niepotrzebne?

Cześć Maćku, 

faktycznie jest straszna BULBA....
Okazuje się, że ta część jest dostępna bez problemu na rynku niemieckim. cena od 62 do 75 JEWRO, lecz NIESTETY wysyłka tylko na terenie NIEMIEC !!!!! Suprised Sad Mad

Można tylko zemleć w ustach stosowne słowa nie nadające się do zacytowania w miejscu publicznym.
Kiedy napisałem do działu części w ASO, że w Niemczech można to kupić bez łaski, dostałem odpowiedź, cytuję " rynek niemiecki, rządzi się swoimi prawami" . 
Na niemieckiej stronie zaś napisane jest, iż pomimo "zjednoczonej VAT-owskiej Europy" klientom indywidualnym poza Niemcy nie wysyłają, ale firmom, to jak najbardziej.
Jeśli będziesz potrzebował namiarów na tych sprzedawców których znalazłem, daj znać. 

Najciekawsza jest oferta na tą "listwę " do ISOFIX-a + stacyjka do Airbaga+ kontrolka "Odłączony Airbag| + plus usługa montażu tego wszystkiego za 379 Euro. Trzeba tylko tam pojechać.

BTW. Już dawno zastanawiałem się nad pomysłem na "BIZNES" . Znaleźć człowieka w Niemczech, w jakimś przygranicznym miasteczku, tak żeby on kupował w Niemczech towar który jest wysłany tylko po Niemczech, przenosił/przewoził to na polską stronę i rozsyłał po Polsce. 
Sądzę że byłby z tego niezły obrót. Very happy Laughing
 Odpowiedz
 Login 
Kiedyś kupowałem części z Czech do starszych aut, u nas niedostępne. Mieli zadziwiająco tanią czy tam darmową przesyłkę od pewnej kwoty. Jeździli na naszą stronę i wysyłali. Miło.
 Odpowiedz
 maciekpkow 
Widziałem ten komplet w Niemczech...prawie już klikałem a tu tylko do Niemiec wysyłają...wrrrrr
 Odpowiedz
 Kanapa 
Wink dlatego warto mieć dobrych znajomych w Niemczech.
Niestety tam tak jest. Nie chcą wysyłać i często sprzedają tylko i wyłącznie z odbiorem osobistym.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Forfour 2005r [Obrazek: 585647.png] i 451 LET,  ex 450 0,6/454 1,5

Ktoś musi tu być marudą  Rolleyes więc obowiązuje http://smartklub.pl/t-regulamin-portalu-...4#pid58904
 Odpowiedz
 raffa 
SC w Sosnowcu zamawia rzeczy z Niemiec. Aczkolwiek muszą być dostępne na jakimś centralnym magazynie.

Poza tym są pośrednicy, np. firma Bodycar. Zamawia się na adres firmy w DE (Goerlitz), facet przewozi do samochodem do PL i nadaje paczkomatem Wink Jeszcze niedawno kosztowało to jedyne 35 PLN przy paczce normalnych rozmiarów. Polecam, jakby ktoś potrzebował.
 Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Menu